Vítejte ve světě splněných přání

Uctěme společně dokonalost těla takového, jaké je

a probuďme v něm životadárnou energii pro uskutečňování našich snů a radosti.

Tantra 4
Tantra masáže Brno

CO JE TO TANTRA MASÁŽ

Tantrická masáž je především přístup k člověku a k jeho tělesné schránce.  Je to oslava a vzdání úcty našemu úžasnému a jedinečnému tělu jako neúnavnému nástroji k prožívání sebe sama. Každý muž a každá žena jsou jedinečnou bytostí – projevem boha Šivy a bohyně Šakti. Zapomeňte na všechny své domnělé nedostatky, překročením mého prahu se stáváte dokonalými právě takovými, jací jste.

Tantra pohlíží na tělo celistvě, nevybírá jen některé jeho části (např. záda, jak bývá zvykem u mnoha masáží) a současně si uvědomuje, že tělo není jen prázdná nádoba. Skrze dotek a pocity, které vyvolává, se hýčká také duše. Je to tak přirozené – již jako malé děti jsme se cítili nejvíce blaženě v náručí maminky (příp. jiného rodinného příslušníka atd.) a její doteky nás od narození uklidňovaly a konejšily. Každodenní rituály koupele a následné masáže dětským olejíčkem prohlubovaly pouto a staly se prvním komunikačním prostředkem mezi matkou a dítětem. Dnes jsme již sice odrostli dětskému věku, ale tyto potřeby našemu tělu zůstaly. V dnešní uspěchané době si na ně ale už jen málokdy uděláme čas a snadno se stává, že na ně ve svém nabitém každodenním programu postupně úplně zapomeneme.

Tantrická masáž je celotělová a to ve smyslu jak fyzickém (při masáži se věnuje pozornost každému kousíčku těla) tak energetickém, kdy se postupně rozpohybuje energie ve všech sedmi čakrách. Každopádně je to čas naprosté relaxace a odpočinku, kdy odplují všechny problémy a stresy a zůstáváte pouze Vy se svým JÁ v podmanivých tónech hudby a smyslných dotecích mých rukou. Je to doba, kdy se nikam nespěchá, čas zmizí a vy se můžete s důvěrou oddat mé péči. Masáž je vedena tak, že budete mít dostatek času na plynulý návrat do reality a nemusíte se o čas vůbec starat, starat se totiž nemusíte vůbec o nic, jen vychutnávat svoje BYTÍ.

Tantrických technik je celá řada, ale já osobně vycházím především z vlastní intuice a „navnímání se“ na klienta. Co je příjemné jednomu, ačkoliv je to v naprostém souladu s uznávanou technikou, nemusí být v daný moment příjemné jinému. Proto je velmi důležité nebát se dát najevo své pocity v průběhu celé masáže. Nechci po klientech/-tkách, aby se tímto nějak zatěžovali a tedy příliš mysleli (protože mysl zbytečně odvádí pozornost od samotného prožitku), jen chci vytvořit bezpečný prostor důvěry, kde mohou říct ano všemu, co přijde. Tantra nechává věci prostě plynout a v pocitu plného přijetí otevírá dveře novým zážitkům a zkušenostem.

JAK VŠE PROBÍHÁ?
Po telefonické, mailové či sms objednávce přijdete za mnou na smluvený termín.

Nejprve si spolu popovídáme o všem, co bude třeba. Dáme si čaj, zodpovím Vaše případné otázky a vyřešíme finanční vyrovnání.

Poté se postupně oba osprchujeme (klient/-tka první), abychom byli při masáži opravdu čerství a tělo se sprchou začalo uvolňovat a odplavovat ze sebe nepotřebné zátěže.

Po očistné sprše si lehnete na bříško na pohodlnou matraci a než se osprchuji já, zaposloucháte se do tónu relaxační hudby (tantrického či jiného zaměření – CD volím individuálně podle rozpoložení a potřeb klienta/-tky).

Zavřete si oči a uvolníte svou mysl i tělo. V následujícím čase masáže neexistuje nic jiného než VY, hudba a pocity, které ve vás vyvolávají moje doteky. Všechno ostatní se rozpouští a v těla postupně začíná proudit nová čerstvá a tvořivá energie.

Věnuji se postupně každému kousíčku vašeho těla, každá buňka si zaslouží pozornost.

Zhruba v polovině doby masáže Vás požádám o otočení na záda a důkladně se věnuji přední části těla.

Při masáži se rozproudí sexuální energie do celého těla a to obvykle vyvolá orgasmické vyvrcholení. Toto však není nutnou podmínkou úspěšné masáže – léčivé procesy probíhají po celou dobu masírování a klient/-tka by se měl/-a cítit velmi příjemně a blaženě od začátku do konce (v různých intenzitách). Masérka se snaží vést masáž tak, aby k vyvrcholení došlo až téměř na konci masáže (pak ještě následuje zklidnění), ale může se stát, že k němu dojde i dříve. I to je v pořádku. Masáž pokračuje dál a není vyloučeno, že se ještě tělo znovu vydráždí na další orgasmus. Každý člověk je individuální osobnost, každý reaguje na jiné podněty a různými způsoby. Nic není špatně, nic není dobře. Vše, co prožijete je v pořádku. Nikdo Vás u mě nebude soudit ani nic hodnotit. Můžete vzdychat, křičet, vrnět, kroutit se …. cokoliv je pro Vás přirozené.

K masážím používám šátek, pírko, jemnou králičí rukavici, speciální Tantra olej (jemný, neutrální, přírodní, nevyvolává alergické reakce) a další pomůcky dle konkrétního typu masáže.

Danit - Tantrické masáže tantra Brno

Přidat komentář

Bezpečnostní kód
Obnovit